top of page

En què m'ajuda la Kinesiologia Emocional?

BENEFICIS DE CONSULTA INDIVIDUAL

  • És un mètode de transformació individual i d'auto-coneixement molt personalitzat per les necessitats de cadascú.

  • Et permet transofrmar la teva manera de percebre't i canviar la relació que tens amb tu mateix/a.

  • La relació que tens amb tu mateix està oculta, en un 95% de vegades s'activa de forma inconscient, i per tu és tan real i única que no contemples altres possibilitats. La Kinesiologia et permet accedir a més realitats, a més perspectives, i sobretot et dona una MIRADA AMOROSA de tu i del món que t'envolta.

  • T'aporta, comprensió, ordre, coherència, claredat, sentir que tot encaixa, a sentir ganes de viure i sentir-te lliure de ser qui ets.

  • Et permet detectar els “sabotejadors” inconscients que t’impedeixen fer passos i avançar.

  • Aporta saviesa interior i consciencia, aprendre a viure amb tu, comprendre quan s'activa l'ego i dona recursos personalitats per poder manegar-lo.

  • Serenitat i calma interior que et permeti veure la bellesa en el dolor i la obscuritat

Un camí cap a la LLIBERTAT DE SER

Foto Gat i Lleó Shuterrstock.jpg

Et sents orgullós de tu?

La relació que tens amb tu mateix determina l’aspecte del teu cos: silueta, pes i volum, així com l’expressió de la teva cara.

 

Sovint ens critiquem al mirar-nos al mirall, per ser incapaços d’alguna cosa, per tenir sobrepès, etc... Emetem de forma inconscient múltiples judicis i valoracions i ni tan sols ens n’adonem de forma conscient. Generem toxicitat interior i això afecta moltíssim a la biologia corporal.

Missatges constants de destrucció generen una química d’estrés a través de la sang: bàsicament cortisol, i es desactiven els mecanismes de creixement i regeneració: hormona del creixement, oxcitocina, dopamina, serotonina...etc.

Com a conseqüència, els bilions de cèl·lules que tenim al cos engeguen funcions de protecció i d’amenaça: generen més teixit adipós (grassa), acumulen aigua (volum corporal), desactiven la regeneració cel.lular i envellm més ràpidament.

 

Si et preocupa l’aspecte del teu cos la solució està en canviar la teva manera de sentir i gestionar la vida, les relacions i el teu entorn. Només així, la teva biologia corporal es posarà en marxa per donar-te el millor aspecte de tu mateix.

En què consisteix una consulta de Kinesiologia Emocional?

3 passos:
1. Entrevista inicial, per posar enfoc de treball
2. Entendre mecanismes que perjudiquen
3.Construir diferent amb nous recursos

Entrevista inicial
Paraules clau
Escolta activa
Buscant l'estrés

1. Escoltar, entendre la realitat de l'usuari i el seu dolor, no fer-ne judici, interpretar els seus moviments i les expressions inconscients i canalitzar la conversa per generar un OBJECTIU o ENFOC, són les principals funcions de l'entrevista.

2. Tot el què hem aprés des de la gestació, la infantesa, l'adolescència fins a l'edat actual està condicionant la manera de sentir i interpretar la vida.

La consulta es totalment transparent i transcorre de tal manera que l'usuari pugui entendre, veure i viure el mecanisme que el condiciona.

3. La tècnica de la kinesiologia permet que el sistema o cos de l'usuari esculli quines són els recursos que pot utilitzar per desapendre, desbloquejar i construir una situació de manera diferent a com ho vingut fent fins al moment.

espai-sacra-mia-moments-photo-312.jpg

Kinesiologia, és una tècnica de testatge neuromuscular que, a partir d’un estímul (donat per l’usuari o donat pel kinesiòleg) genera una resposta binaria inconscient i involuntària per part del cos de la persona.  

Utilitzo la tècnica de l’AR (Arm Reflex) de Raphael Van Asche, en la qual el Kinesiòleg genera estímuls, i les respostes es donen a través de respostes involuntàries del cos per tensió o relaxació d’un o varis músculs, i queda interpretada la resposta mesurant la llargada de les cadenes musculars (en el meu cas dels braços). 

Una de les peculiaritats de la Kinesiologia és que treballa sobre un mudra PREFERENCIAL. Què vol dir? doncs que si l'enfoc de treball escollit el cos dirà si és preferencial o no. Això evita que el treball sigui intrusiu, permet que el treball sigui confeccionat a mida de l'usuari (i no a mida del kinesiòleg).

La kinesiologia permet que el sistema global de la persona (incloent el camp energètic, emocional, bioquímic, i físic) vagi definint el camí, la manera i el ritme en què es desenvolupa la consulta.

testimonis ==>       

bottom of page