Què és la Kinesiologia Emocional?

espai-sacra-mia-moments-photo-313.jpg

Kinesiologia, és una tècnica de testatge neuromuscular que, a partir d’un estímul (donat per l’usuari o donat pel kinesiòleg) genera una resposta binaria inconscient i involuntària per part del cos de la persona.  

La Kinesiologia aplicada des en el camp emocional, les respostes del test permeten al Kinesiòleg i al consultant descobrir els mecanismes que han portat a la persona a l’estat de desequilibri en el qual es troba.  Per tan, es transforma en un treball d’autoconeixement d’un mateix, centrat bàsicament en el camp psico-emocional, cognitiu i mental, físic i energètic.

 

Utilitzo la tècnica de l’AR (Arm Reflex) de Raphael Van Asche, en la qual el Kinesiòleg genera estímuls, i les respostes es donen a través de respostes involuntàries del cos per tensió o relaxació d’un o varis músculs, i queda interpretada la resposta mesurant la llargada de les cadenes musculars (en el meu cas dels braços).  Aquest sistema de treball busca sobretot que la sessió sigui transparent per a l’usuari i per tan que pugui anar seguint els continguts que tenen relació amb el desequilibri que està essent treballat.

 

La Kinesiologia emocional permet veure els mecanismes inconscients (apresos des de la infància, gestació o inclús altres vides), i com aquests aprenentatges condicionen (limitant o potenciant) cadascú a trobar una posició coherent i a manegar les emocions i sentiments en cada circumstància de la vida.

Un cop detectats els mecanismes que ocasionen el desequilibri, què passa?

La tècnica de la kinesiologia permet que el sistema o cos de l'usuari esculli quines son les correccions que mes l'ajudaran en consulta, i aquestes depenen plenament dels mètodes del terapeuta. En el meu cas, utilitzo un ampli ventall de tècniques emocionals i energètiques per corregir:

 l'EMDR, el Tapping emocional, les Flors de Bach, l'Aromaterapia, suplementació ortomolecular, fitoterapia, la PNL, la biodescodificació, clàssiques de Kinesiologia, el biomagnetisme, el còdig de l'emoció, punts refexes podals o facials, la psicomàgia, contes, música vibracional, entre altres correccions.

Beneficis:

  • Alegria de viure, intensitat, calma, coratge per aventurar-te a noves experiències.

  • Autoconeixement per prendre decisions, per no caure sempre en el mateix parany o error

  • Treballar la teva voluntat d’acció i entendre quins son els “sabotejadors” que t’impedeixen fer passos i avançar.

  • Autoconeixement per comprendre’t a tu mateix, per estimar-te, per honrar-te i respectar-te. Sentir-te completament lliure de ser qui ets i de com ets.

  • Consciencia per ser l’amo del teu destí, per crear la teva pròpia vida.

  • Saviesa interior que et permeti conviure dins de la dualitat (o allò que la nostra ment anomena “bé” i “mal”), i acceptar les adversitats, transitar-les per tal de convertir-les en oportunitats.

  • Serenitat i calma interior que et permeti veure la bellesa en el dolor i la obscuritat.

  • Entendre que també hi ha intel·ligència biològica en el nostre cos, i que una malaltia, símptoma o dolor té un origen profund relacionat en la manera de percebre la vida. Per tan, entendre el “para qué” del teu mal/dolència i poder-lo canviar.

 

​Com funciona el tractament:

Donant per entès que tu ets el màxim responsable de la teva vida, no hi ha un tractament continuat que jo com a terapeuta t’imposo. Et puc testar què et demana el teu sistema/cos en quant al número de sessions a fer, però no hi ha un compromís de treball establert. Tu decideixes el ritme i ho actives quan sents la necessitat.

Jo només soc un mitjà que et permet conèixer-te entre el teu conscient i el teu subconscient/inconscient, per tan, tu marques el ritme de treball.

espai-sacra-mia-moments-photo-327.jpg

Per més informació:

Aquests links et redirigeixen a la pàgina de Francesc Marieges, amb qui m'he format en Kinesiologia Emocional.

Un camí cap a la LLIBERTAT DE SER