Sobre mi

espai-sacra-mia-moments-photo-330.jpg

BIO

Soc diplomada en Ciències Empresarials, i he estat empresària i emprenedora una bona part de la meva vida professional. Els primers 20 anys de la meva vida laboral els vaig dedicar a la gestió d’empreses, a la seva comptabilitat, i la gestió de la qualitat dels processos, fins que fa uns 10 anys enrere vaig entrar en un procés personal a causa d’una depressió encoberta, que ni jo mateixa sabia que tenia. Gràcies a la Naturopatia, un canvi de dieta  i a diferents teràpies alternatives, vaig poder superar l’apatia que m’impedia llevar-me cada matí. Una vegada recuperada, i encuriosida pel tomb que acabava de donar la meva vida, als 40 anys vaig decidir estudiar Naturopatia, Malaltia Emocional, Kinesiologia Emocional, els comportaments humans a través del Tao i per últim, PNL.

Tots aquests anys d’estudi m’han portat innegablement un treball de coneixement interior: he anat descobrint que el meu subconscient dirigeix la meva manera de sentir, de percebre, d’emocionar-me i d’interpretar la vida, i he entès que està a les meves mans (i només a les meves) canviar-ho per sentir-me millor i feliç sigui la circumstància que sigui en la que m’estic trobant.

Sempre he buscat sentir-me lliure, encaixar en aquest món el el qual massa sovint m’he sentit que no estava fet per persones com jo. M’he maltractat fins a més no poder, i la meva ment m’ha portat per camins de fantasia i de tortura fins aconseguir treure’m constantment del meu centre.

Durant tots aquests anys he entès  que   sempre, sempre, sempre la resposta i la sol.lució son dins meu, i que molt sovint i gràcies a l’ajuda d’altres professionals, he pogut trobar un lloc on situar-me que m’ha permès acceptar i decidir la millor manera per mi.  He entès que no puc esperar que la vida s’alineï de la manera que jo necessito en cada moment, sinó que soc jo que en cada moment he de buscar la manera de sentir-me millor dins de la vida.

Aquest aprenentatge és el que m’ha portat a obrir les consultes de Kinesiologia Emocional, les quals representen un camí cap a l’autoconeixement,  donat que sempre la sol.lució i la millor resposta està en cadascú de nosaltres.

Bruce Lipton.JPG

“¿Estás creando la vida que quieres? ó, ¿Estás viviendo la vida con la que te programaron?"

El meu treball està basat sota aquests principis filosòfics i existencials com els que planteja Karl Gustav Jung o el mateix Bruce Lipton, biòleg nord-americà que ha dirigit les darreres investigacions en la programació inconscient, i com aquesta dirigeix la nostra conducta.

 

En consulta procuro que es faci un treball de profunditat i no a vegades resulta agradable, tot i que relativitzar i no encendre més el foc és un dels criteris de treball primordials dins de la sessió.

Penso que, tot i que la nostra ànima viu eternament, l’experiència en la vida és caduca, i no hi ha temps per gastar-la malvivint i patint. Aquesta és la proposta que jo ofereixo, sempre des de la neutralitat que hem permet la Kinesiologia  ja que  m’evita caure en l’error d’interpretar la vida de l’altre des de la meva experiència. Soc una persona alegre i m’agrada molt riure i això es reflexa inevitablement en l'acompanyament que jo ofereixo:  ploro i ric amb els usuaris, i per mi és una gran satisfacció veure que  la persona  que es visita s’endú comprensió, acceptació i alegria de viure.

Karl Gustav Jung.JPG

“Hasta que no hagas consciente lo que llevas en tu inconsciente,  éste último dirigirà tu vida, ... y tu le llamarás destino”. - Karl Gustav  Jung

EmmaCanals.png

Les emocions són una vibració, una sensació que recorre el nostre cos. Son el nostre contacte amb la matèria. A vegades les sentim denses i a vegades més lleugeres.... i tal i com es mostra en el dibuix, a vegades pujen i a vegades baixen. 

 

Per mi, el més important de tot no és procurar que les emocions estiguin quietes, o estiguin a dalt de tot i sempre siguin agradables.... per mí, el més important és sentir-les al cos i acollir-les de la millor manera, ja que això significa que estem vius, i això ens diferencia de l'eternitat.

EMMA-CANALS-MIA-MOMENTS-PHOTO-B-053.jpg

Les emocions són el nostre contacte amb el cos i la materia, et fan sentir viu...  negar-les significa deixar passar la vida sense adonar-nos-en.