top of page
espai-sacra-mia-moments-photo-301.jpg

Nil

"Una bona eina i espai de creixement personal, on he après i m'he dotat d'eines per tal d'afrontar els moments difícils de la vida per mi mateix, aprofitant-los com una oportunitat d'autosuperació i evolució personal.
M'ha agradat el paper que ha tingut la terapèuta, que va guiant i conduint les sessions perquè siguis tu mateix el qui acaba aconseguint entendre la situacio de forma global".

Sílvia

"Porto uns 6 mesos fent teràpia de Kinesiologia amb l'Emma a l’Espai Sacra i la meva vida ha fet un gir de 180graus al respecte de com estava abans:Abans no entenia segons quines coses li passava al meu cos, com sentiments, emocions i energia que no sabia canalitzar i sobretot perquè a vegades em sentia malament sense motiu (per que no era conscient) i ara amb tot aquest treball realitzat ho he pogut treure, veure-ho des d’una altre perspectiva fent-me conscient i sanant-me per deixar-ho en el passat.Li estic super agraïda per el tracte professional i humà des de el primer moment que ens varem conèixer i per la manera que té de treballar durant la sessió on et fa sentir còmode i t'ajuda en tot el què necessites si no entens les coses o et veu una mica “perduda”. Així que recomano sens dubte les teràpies amb l'Emma i la bona energia i “bon rotllo” que hi ha en aquest centre!"

Elena

"Hi ha hagut un abans i un després molt gran des de que vaig iniciar les sessions amb l’Emma. No tinc paraules per agrair el canvi que he fet a nivell d’autoconeixement, despertar de consciència, pau, amor propi i cap als demés, que he fet gràcies al seu acompanyament. L’Emma es de les millors professionals amb qui he tractat amb una gran capacitat per arribar on calgui arribar i generar canvis cap a millor a tota aquella persona que vulgui expandir les seves capacitats i consciència en elles mateixes i els seu entorn.
Infinites gràcies Emma per ser com ets i per ajudar-me en el meu camí"

espai-sacra-mia-moments-photo-310.jpg
bottom of page