TERÀPIA FLORAL

Sabies que la por, la tristesa, la inseguretat i moltes altres emocions més tenen tractament?

La por, la inseguretat, la falta d'interès, la solitud, la hipersensibilitat, el desànim, l'ansietat, l'odi, la impaciència... són emocions o estats d'ànim temporals que ens poden afectar al nostre dia a dia o en situacions concretes de la vida. Doncs hi ha una Flor de Bach per harmonitzar o equilibrar cada un d'aquests estats, recollits en 39 remeis florals.

Les essències florals de Bach són preparades a partir de flors de determinades plantes i determinats arbres que es submergeixen en aigua i s'exposen al sol o a ebullició. Aquest procés finalitza amb una solució bevible que es barreja amb alcohol per a la seva conservació.

La teràpia floral basada en la filosofia del Dr. Bach pretén aprofundir en la veritable causa que ha portat la persona a un malestar o una malaltia. Segons el Dr. Bach, un desequilibri pot venir donat per un conflicte entre l'ànima (en sentit transcendental) i la ment (referint-se a l'ego o a la personalitat). En la nostra societat actual, la ment predomina en molts casos sobre la voluntat o l'essència real d'un mateix i això ens porta sovint a un conflicte.

Segons Bach, aquest conflicte es manifesta en el camp energètic (aura o energia vital) de la persona, i si persisteix en el temps, produeix malaltia física. Per tant, les flors de Bach actuen sobre aquest camp energètic equilibrant aspectes de la personalitat i de les emocions, deixant pas al benestar i fins i tot, promovent el "vis medicatrix naturae".