top of page

sáb, 25 feb

|

Terrassa

Cicle de Tallers Autoestima't Terrassa

L'Autoestima't és un conjunt de tallers que té l'objectiu de treballar el cos, moldejar-lo i permetre que sigui la millor expressió d'un mateix a partir del respecte i l'amor cap a la persona que ets... i aconseguir que això sigui un hàbit diari de la teva vida.

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
Cicle de Tallers Autoestima't Terrassa

Horari i Ubicació

25 feb, 10:00 – 12:00

Terrassa, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'Event

Quan no estem contents amb la nostra persona, amb el cos que tenim i el nostre aspecte, sovint generem un discurs intern d'auto crítica. Aquest discurs intoxica la sang generant una sèrie d'hormones que fan que la nostra biologia no treballi per cremar grassa i reduïr l'edema del cos, sinó al contrari... Quan el cos sent que està en perill i se sent atacat, precisament genera hormones d'estrés, inhibeix el sistema inmunitari i la regeneració celular. 

Quan aquest estat perdura en el temps, acaba generant inflamació de teixits, acumulació excessiva de greix i d'aigua al cos, accelera l'envelliment cel.lular i encara ens sentim pitjor amb nosaltres mateixos.

L'Autoestima't preten trencar aquest cercle auto destructiu cap a un mateix, i generar hàbits per explicar-te coses que et fant sentir bé interorment i que generin una biologia més favorable internament, i com a conseqüència d'això, millorar el nostre aspecte físic corporal.  

Utilitzarem eines de creixament personal com la PNL, el Taoisme, Moviment expressiu per treballar el nostre discurs intern, i eines manuals com el Shiatsu i el Drenatge Limfàtic per traslladar ràpidament el nostre discurs intern a la biologia corporal. Introduïrem tips alimentaris, i entendrem quina és la relació que tenim amb l'aliment.  En definitiva, aprendrem a acceptar-nos, a estimar-nos i a cuidar-nos des de l'amor cap a nosaltres... lluny de les obligacions i les imposicions per procurar ser diferents. 

La finalitat és deixar que s'expressi en tu la teva versió més autèntica i genuina.... és a dir, que brillis de forma natural.

Compartir aquest event

bottom of page