top of page

sáb, 14 ene

|

Terrassa

Cicle de Tallers Autoestima't Terrassa

L'Autoestima't és un conjunt de tallers que té l'objectiu de treballar el cos, moldejar-lo i permetre que sigui la millor expressió d'un mateix a partir del respecte i l'amor cap a la persona que ets... i aconseguir que això sigui un hàbit diari de la teva vida.

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
Cicle de Tallers Autoestima't Terrassa
Cicle de Tallers Autoestima't Terrassa

Horari i Ubicació

14 ene 2023, 10:00 – 12:00

Terrassa, Carrer de la Independència, 95, 08225 Terrassa, Barcelona, España

Sobre l'Event

Quan no estem contents amb la nostra persona, amb el cos que tenim i el nostre aspecte, sovint generem un discurs intern d'auto crítica. Aquest discurs intoxica la sang generant una sèrie d'hormones que fan que la nostra biologia no treballi per cremar grassa i reduïr l'edema del cos, sinó al contrari... Quan el cos sent que està en perill i se sent atacat, precisament genera hormones d'estrés, inhibeix el sistema inmunitari i la regeneració celular. 

Quan aquest estat perdura en el temps, acaba generant inflamació de teixits, acumulació excessiva de greix i d'aigua al cos, accelera l'envelliment cel.lular i encara ens sentim pitjor amb nosaltres mateixos.

L'Autoestima't preten trencar aquest cercle auto destructiu cap a un mateix, i generar hàbits per explicar-te coses que et fant sentir bé interorment i que generin una biologia més favorable internament, i com a conseqüència d'això, millorar el nostre aspecte físic corporal.  

Utilitzarem eines de creixament personal com la PNL, el Taoisme, Moviment expressiu per treballar el nostre discurs intern, i eines manuals com el Shiatsu i el Drenatge Limfàtic per traslladar ràpidament el nostre discurs intern a la biologia corporal. Introduïrem tips alimentaris, i entendrem quina és la relació que tenim amb l'aliment.  En definitiva, aprendrem a acceptar-nos, a estimar-nos i a cuidar-nos des de l'amor cap a nosaltres... lluny de les obligacions i les imposicions per procurar ser diferents. 

La finalitat és deixar que s'expressi en tu la teva versió més autèntica i genuina.... és a dir, que brillis de forma natural.

Compartir aquest event

bottom of page