DIETOTERÀPIA

Sabies que és possible que un mateix aliment tingui efectes totalment oposats en individus diferents?

La Dietoteràpia és la teràpia que es basa en la prevenció i curació de malalties o l'eliminació dels seus símptomes a través dels aliments que ingerim o dels que eliminem de la dieta.

No només té en compte les propietats alimentàries, sinó que també considera les manipulacions i els processos als quals estan sotmesos els aliments, així com els mètodes de cultiu i la cirança de les plantes o els animals.

Amb la kinesiologia podem aconseguir:

  • Fer la dieta a mida: la Dietoteràpia aplicada a través de la kinesiologia et permet afinar quins nutrients són adequats i quins són perjudicials per a cada persona en concret. Cada persona és un univers sencer i té les seves pròpies lleis. Per exemple: és possible que les pomes no vagin bé a tothom per igual, a una persona li regulen el trànsit intestinal i a l'altra li provoquen restrenyiment. A través de la kinesiologia podem apuntar quina és l'alimentació adient per a cada tipus de persona i per a cada tipus de circumstància.

  • Pot ser que els aliments per separat no provoquin estrès a la persona, però tots ells barrejats en una recepta culinària sí... per exemple: els aliments del gaspatxo ingerits de forma individual no provoquen cap malestar a l'usuari, però en canvi, el gaspatxo no es posa bé. Es pot buscar amb la kinesiologia si hi ha alguna vinculació emocional relacionada amb l'aliment o amb el plat en concret.

  • Buscar al.lèrgies o intoleràncies determinades a aliments concrets, determinant-ne la causa real i l'origen.