Tot el que ens posem a la pell passa a la sang. És per això que la cosmètica que fem servir s'hauria de poder llepar com qualsevol aliment saludable...

QUÈ BUSQUEM EN UNA COSMÈTICA?
  • Que utilitzi substàncies totalment pures, actives i antioxidants. Que no hi hagi mai conservants artificials ni productes bàsics genèticament modificats.
  • Que els seus productes s'obtinguin a través de procediments desenvolupats específicament per permetre un aprofitament òptim de les substàncies vitals. Per tan, que els seus ingredients continguin l'essència més eficaç de totes: la de la naturalesa.
  • Que els productes s'extreguin de matèries primeres súper fresques, tan fresques que inclús els seus productes tinguin data de caducitat!!, igual que els aliments frescos.
  • Que no facin experiments amb animals, que utilitzin envasos ecològics, que respectin el medi ambient en cada pas dels seus processos. Que la base fonamental de la seva filosofia sigui la NATURALESA.
  • Que els seus ingredients siguin ecològics i sostenibles. Que reutilitzin envasos.
  • Que es vetlli per la cadena logística de distribució, al igual que els aliments, per seguir-ne mantenint la puresa i la frescor. 

ELS PRODUCTES EXPOSATS A CONTINUACIÓ SÓN TAN PURS QUE ELS POTS LLEPAR SENSE PROBLEMES

Cuida la teva pell....
L'órgan més gran del teu cos és la pell, i s'ha de cuidar de manera especial.el resultat es una pell suau i brillant. És imprescindible una cosmètica saludable  que reculli  coneixements del saber del ayurveda i de la medicina tradicional xinesa.
Fes-te un test de pell per saber quin tipus de crema necessites:

Fes un kit de prova de 45ml per 9€ i meravella't de la seva eficàcia!

(Ara està d'oferta. Normalment val 21€)

Higiene personal....

Vols estalviar en revisions dentals? ..... Doncs prova l'oli dental!! Et deixa una capa fina a les dents i no se t'hi enganxa sarro. Prova-ho i les teves dents parlaran per tu...

A la planta dels peus hi ha terminacions nervioses connectades amb tot el cos. Aquest bàlsam aplicat cada nit abans d'anar a dormir et proporcionarà la frescor de l'ecualipto per poder respirar fluidament tota la nit. A més a més, amb un lleuger massatge relaxa tots els sistemes del cos, el cansament muscular de les cames i t'hidrata la pell del peu normalment tan castigada. 

Per més informació sobre com aconseguir-los truca'm o posa'm whatsapp.